Home » Uncategorized » E-cigaretter erstatter almindelige cigaretter

E-cigaretter erstatter almindelige cigaretter

Elektroniske cigaretter- nærmere kendt som e-cigaretter – har siden deres lancering erstattet mange almindelige cigaretter. Flere og flere rygere har taget e-cigaretter i brug efter den nye rygelov. E-cigaretter må nemlig ryges både indenfor og udenfor, hvilket gør dem særdeles anvendelige i enhver situation. Med en e-cigaret er du for alvor fri for at stå ude i kulden og ryge eller forlade dit kontor på din arbejdsplads, når du har brug for en cigaret. E-cigaretter indeholder en patron med e-væske, et varmelegeme og et batteri, som tilsammen danner røg under indåndingen. Den røg som e-cigaretterne frigiver, ligner til forveksling cigaretrøg, og giver brugerne en følelse af at ryge, hvad end de indeholder nikotin eller ej. Samtidig viser forskning, at e-cigaretter er lidt mindre skadelige end normale cigaretter.

E-cigaretter fås i et stort sortiment

E-cigaretterne kan fås med forskellige smagsvarianter. Prøv dem for eksempel med smag af jordbær eller hold dig til cigaretsmagen, som du kender den. Desuden kan de fås med eller uden nikotin samt med nikotin i forskellige doser. I modsætning til normale cigaretter tilpasser de sig den enkelte brugers ønske. At alle rygeres behov kan dækkes gør e-cigaretter til praktiske og fordelsagtige. Det store sortiment af smagsvarianter gør dem desuden både sjove og spændende.

Brug e-cigaretter som nikotinafvænning

Hvis du ønsker, at lægge cigaretterne på hylden kan du bruge e-cigaretter til rygeafvænning. Nogle af e-cigaretterne kommer med en funktion, som gør det muligt for dig at selv vælge den dosis nikotin, som du ønsker. Denne funktion gør e-cigaretten til et udmærket afvænningsværktøj. Styrer du selv den dosis nikotin, som e-cigaretten frigiver, kan du nemt trappe langsomt ned for dit forbrug, til du har mistet din rygetrang. Så hvis du mangler et brugervenligt alternativ til dine normale cigaretter eller ønsker at stoppe med rygning, er e-cigaretter en oplagt mulighed.

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *