Home » Uncategorized » Medela

Medela

Får din baby alt det den har brug for og hvordan sørger du for det? Brystmælk er en vigtig faktor i babys første leveår. Det indeholder en lang række antistoffer og immunologiske fordele, som styrker og sikre barnet en naturlig og god udvikling. Ifølge undersøgelser er amning med til at reducere forekomsten af livmoder – bryst og æggestokkekræft senere i livet. Ligeledes er risikoen for knogleskørhed nedsat når børn er opfostret ved amning og modermælk.

Medela er et varemærke der har specialiseret sig i blandt andet at udvikle produkter som brystpumper. Deres erfaringer og viden om kvindens fysiologi,  hvordan det kvindelige bryst og mælkeproduktionen fungere har stor betydning for hvordan netop deres brystpumper fungere.

Brystpumpe | Elektriske og manuelle fra Medela Avent (bedst i test)

Det betyder at et grundlæggende godt fundament er skabt, når barnet er sikret den rene råvarer. Det bidrager til det naturlige sunde livsforløb. Medela har sørget fora at verden har fået mulighed for at brystføde børn med det som de oprindeligt er skabt til og har brug for.

Deres produkter til livsnødvendig brødfødning af babyer, er udviklet i samarbejde med forskellige førende specialister inden for området og teknologien er udarbejdet med henblik på at skabe så naturlige pumpeteknikker som muligt, der simulerer barnets naturlige sutterytme. Hvilket sikre den bedste tømning og bedste malkeresultat.

Medela er specialister

Kombinationen af følgende faktorer er fundamenten for et sundt menneske. Symbiosen og de bånd der skabes i løbet af de første år i babys liv, sammen med den livsgivende og næringsrige brystmælk, er det barnet skal bruge i sin videre udvikling. Medela er specialister i det område og kvaliteten af den viden, ses i deres produkter.

De sunde anti og – næringsstoffer samt den helt rigtig fordeling af livsnødvendige kulhydrater, fedt og proteiner, sikre barnet en optimal udviklingsproces og derved en god start på livet. Råmælken som er første omgang kroppen producere af mælk i kvindens bryst, er det første sunde boost baby får og det er den der indeholder vigtige  infektionshæmmende stoffer, der stimulere og styrker immunforsvaret.

Brystpumperne kan bruges af alle uanset situationen og er med til at give barnet dets mælk fyldt med sunde næringsstoffer, selv når amning ikke er en mulighed.

Medelas teknologi og viden om amning består ikke kun af produktion og design af brystpumper. De har også sørget for at sikre en nem og ordenlig opbevaring af brystmælken når det pumpes ud, så den bevare sin respektive kvalitet. Der findes både flasker og sutte-tutter i deres sortiment, så barnet får en naturlig oplevelse ved hvert måltid, samtidig med at få den rene modermælk i stedet for modermælkserstatning.

Det kan være rart med ordentlig opbevaring når man er på farten. Medela har desuden designet tasker til opbevaring af både brystpumper og sutteflasker, som gør det nemt at have med over alt.

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *