Home » Uncategorized » Trappegitter, børnegitter, dørgitter

Trappegitter, børnegitter, dørgitter

Medmindre man er vild med at leve livet som forældre til et spædbarn lidt på kanten, er et trappegitter ganske nødvendig at installere, for at lillemanden ikke forvilder sig ud på en stejl trappegang, eller får fingrene i en skarp kokkekniv ude i køkkenet. 

Trappegitre, dørgitre, eller børnegitre giver nemlig en tryghed, som man som forældre har brug, da man i forvejen bruger mere end rigelig tid på at have nerverne uden på tøjet. De kan nemlig forhindre adgang til rum, som kan være potentielt farlige for sådan et lille væsen.

Trappegitrene hos Babydan er så smart opbygget, at de ikke skal monteres med skruer, søm, hamre og værktøj – nej, de skal nemlig monteres ved hjælp af pres. Det man gør, er simpelthen at sætte lågen i spænd mellem de to dørkarme. Og så tænker man nok hurtigt, at den kun passer til en speciel størrelse døråbne, men næ nej, man kan nemlig med basisgitter spænde mellem at afspærre en døråbning på 72,5 cm til en døråbning på 86 cm. Og er det slet ikke nok til de store designporte, man kan fået installeret i hjemmet, kan man faktisk sætte trappegitrene i forlængelse af hinanden, så det samlet set kan dække en åbning på op til 120 cm. Ikke dårligt!

Stilrigtige trappegitre

Og går man som nybagt forældre og overvejer at droppe trappegitrene og leve livet farligt på grund af deres mindre luksuriøse udseende, kan man godt kaste den tanke i graven igen. Disse babygitre fås nemlig i de aller mest stilrigtige farver, der findes fortiden. Nemlig hvid, koksgrå og sølv. De er udformede med klassiske, lodrette stænger, som gør rengøringen lettere for enhver. Det, at gitteret ikke bare er en ”mur”, man påmonterer døren, gør det også lidt nemmere for babyen ikke at føle sig forladt og ensom, da man altid har udsyn til hinanden gennem stængerne.

Skal trappegitrene anvendes f.eks. i en institution eller i et hjem, hvor man bliver ved med at føde nye spædbørn, så kan Babydan selvfølgelig også levere en mere permanent løsning, hvor trappegitrene bliver monteret fast med skruer. Det smarte er, at selvom trappegitrene i princippet er skruet fast til dørkarmen, kan man klikke det af, så det kun er formen, der står tilbage. Så har man dage, hvor babyerne er på ferie hos bedstemor og bedstefar, kan man klikke selve lågen af og nyde al den plads, man potentielt har.

Én ting er dog sikker: det er ligegyldigt om, man er til aftagelige eller permanente løsninger, for hos Babydan er kvaliteten og servicen altid i top, når man snakker trappegitter. Få styr på sikkerheden i hjemmet med et trappegitter, dørgitter eller børnegitter i den farve, man bedst føler sig til rette med og slip for bekymringer i hverdagen. Hos Babytorvet.dk finder man alt i babyudstyr, ja faktisk har de markedets største udvalg af babyudstyr og sender med dag til dag levering og fragtfrit over 500 kr.

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *