Home » Uncategorized » Mange finder deres sexpartner på nettet

Mange finder deres sexpartner på nettet

Mennesker er født med en trang og en længsel efter at elske og blive elsket. Det er en helt basal ting, som ligger i os, og som også bliver plejet flittigt op gennem barndommen og videre i voksenlivet med alle de hormoner, bøger og film, man er omgivet af. Der er en grund til at kærlighedsromer, kærlighedsfilm og kærlighedsråd sælger så godt i hele verden, som de gør.

Men problemet i denne tid er, at vi er blevet mere og mere opmærksomme på os selv som selvstændige mennesker med selvstændige behov. Og det gør os også mindre åbne og modtagelige over for andre mennesker. Vi er så fokuserede på os selv, at vi glemmer at lytte og tage os tid til andre mennesker. Det er selvfølgelig meget generelt, for det er da slet ikke alle mennesker, der har det sådan. Men flere og flere mennesker bliver skilt samtidig med, at færre bliver gift. Og det er der en grund til.

Flere og flere mennesker søger derfor til de nemmere løsninger. Ikke kun i forhold til at søge kærligheden men – måske især – også til at søge at få stillet sit behov for sex.

Behovet for sex

Ligesom alle er født med en længsel efter at blive elsket og elsket, er vi også født med et behov og en lyst til sex. Det er en helt naturlig ting som kommer med ens fysik. Vi er bygget med hormoner og lysten til at forene sin krop med andre, og det er hverken noget, man bør undgå eller skamme sig over. Der er selvfølgelig mange måde at udleve sit behov på, men i sidste ende må det være en selv, der afgør, hvad der er rigtigt og forkert. Så længe man ikke udnytter andre mennesker eller skader andre, er det minimalt, hvor mange andre end en selv, det kan gå ud over.

 

Hvor folk søger hen

Når man er et behov og måske går mod at blive en smule desperat efter sex, bliver man mindre kræsen med sine muligheder. Måske netop derfor er der i de senere år kommet flere og flere alternativer på nettet, hvor formålet er at finde en at være i et kærlighedsforhold med eller måske bare en at have sex med. Om man er til det ene eller det andet er meget individuelt, så derfor lægger de enkelte sider ofte op til, at man selv må styre det.

Der findes også adskillelige apps, hvor man via nettet kan oprette profiler, søge efter andre profiler og matche med forskellige for at finde den eller de partnere, man kan mødes med og få tilfredsstillet sit behov.

Hvis man mangler en partner at dyrke sex med, kan man altså overveje, hvorvidt man bør prøve kræfter med at finde en sexpartner på nettet. Det er tydeligt, at flere og flere søger mod det, så det kan da ikke være helt håbløst. Hvor på nettet man søger hen, kommer selvfølgelig an på, hvad man er til, og hvordan man ønsker at få dækket sit behov. Nettet har stort set det hele, hvis man bare leder de rigtige steder.

 

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *