Home » Uncategorized » Priserne på energi brager opad

Priserne på energi brager opad

Det er næppe gået næsen forbi for ret mange, at priserne på energi brager opad i øjeblikket. Om det er gaspriserne, elpriserne eller priserne på varme vi taler om, så har de alle sammen kun en retning – og det er opad.

Og det ser desværre ikke ud til, at det sådan stilner af lige foreløbig.

Forbrugerne er fortvivlede

Hos forbrugerne kan de kraftige stigninger virkelig mærkes på det månedlige budget. Prisstigninger på både 30, 40 og 50% er ikke ualmindelige i øjeblikket. Så det er virkelig noget, som betyder noget for mange mennesker.

Specielt pensionister og flere andre forholdsvist lavtlønnede dele af befolkningen er nærmest fortvivlede over de store prisstigninger. Nogle taler ligefrem om at blive tvunget til at flytte for at kunne få råd til de øgede omkostninger, mens andre må sætte ferier og lignende goder på standby.

Sikkert er det i hvert fald, at de voldsomme stigninger i prisen på energi er kommet bag på rigtig mange.

Spar på energien – få råd til mere

Med de stigende energipriser, kan det virkelig betale sig at holde øje med sit forbrug. Det kan på årsbasis løbe op i flere tusinde kroner i enten besparelse, hvis man er god til at styre forbruget, eller i merudgift, hvis man omvendt bare lader stå til og ikke gør noget.

Så der er altså god grund til at holde øje med tingene og spare på forbruget, hvor det er muligt.

Få kigget dine aftaler efter

Uanset hvilken type energi du er storforbruger af, kan det betale sig at kigge på, om den energiaftale men har lige nu er den rigtige eller om man skal kigge på at vælge en anden aftale eller endda måske en anden leverandør.

Specielt, når man taler om el-leverandører, er det blevet ganske let at skifte mellem de forskellige, og det kan man faktisk hurtigt spare en del ved.

Så et godt råd er ganske enkelt, at holde øje med udgifterne. Det kan virkelig betale sig – specielt i øjeblikket, hvor mange ting stiger.

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *