Home » Uncategorized » Derfor kan lektiehjælp virkelig gavne

Derfor kan lektiehjælp virkelig gavne

Mange elever, især i grundskolen, sidder hver dag og knokler hårdt med diverse lektier i forskellige fag. Forældrene kan ikke altid hjælpe, da emnerne i de forskellige fag ændrer sig konstant, og derfor sidder elever fortvivlede og udslåede tilbage. Det er her, lektiehjælp kommer ind. Læs med her og find ud af hvorfor lektiehjælp virkelig kan gavne.

De svage elever kan få ekstra hjælp

En af grundene til at lektiehjælp er en rigtigt god ide, er at det især kan gavne de svage elever i en klasse. De svage elever har en tendens til at sakke bagud, da de ikke får den hjælp, de skal have og derfor ofte giver op. Indfører man lektiehjælp på skolen, vil svage elever med sikkerhed få den hjælp, de skal have og har brug for.

Eleven får mere fritid og dermed mindre skole stress

En anden grund til, at lektiehjælp kan være en god ide, er at elever får mere fritid og dermed også mindre skole stress. Får eleverne lavet alle deres lektier på skolen, inden de går hjem og gør klar til diverse fritidsinteresser, vil de kunne fokusere bedre og blive færdige før tid. Som lærer undgår du også, at eleven dukker op til timen uforberedt dagen efter.

Der kan fokuseres mere på enkelte fag

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan der ved brug af lektiehjælp fokuseres mere på det enkelte fag. Dette er en fordel, hvis der eksempelvis er en elev, der har svært ved matematik, og derfor har brug for ekstra hjælp fra en matematiklærer. Læreren kan give opmærksomhed til den ene elev og det ene fag, fremfor en hel klasse, hvor alle har brug for hjælp og støtte. Lektiehjælp kan gavne alle elever, uanset hvilket fag de har svært ved.

Der er altså mange forskellige fordele ved lektiehjælp!

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *