Home » Uncategorized » Uno og Uno Flip er to vældig populære spil

Uno og Uno Flip er to vældig populære spil

Man skal ikke langt for at møde folk, der ved, hvad Uno er. Faktisk kan man næsten sige, at man skal langt for at finde nogen, som ikke kender til dette populære kortspil.

Uno behøver dermed næppe nogen introduktion. Det er så populært, at man næsten kan spille det, uden at have de rigtige kort.

Men det er faktisk de færreste, som derimod kender til Uno’s nye bror, Uno Flip. Uno Flip er nemlig ikke et helt nyt spil, men det samme spil, med nogle få nye twists, regler og kort.

Uno er den hurtige hygge

Uno er virkelig et af de der gamle klassiske kortspil, som øjensynlig aldrig går af mode. Det er noget, som alle kender og hvis de ikke gør, kan de i hvert fald hurtigt lære det.

Man kan være mange spillere og man kan være få spillere.

Det er nemt at tage rundt med sig, så der findes virkelig de færreste steder, hvor det ikke er en god ide at tage et spil Uno med til hyggen.

Det er også enormt nemt at sætte op.

Så hvis du leder efter en god gruppe hygge spil, så behøver du ikke at gå længere end Uno. Det er en god investering i din fremtidige hygge!

Uno Flip

De samme ting kan siges om Uno’s storebror, Uno Flip.

Uno Flip har de samme hoved grundregler.

Det handler om at komme af med sine kort hurtigst muligt, gerne først, ellers har man tabt.

Men Uno Flip har den interessante detalje, at du spiller med dobbeltsidet kort. Altså har hvert et kort to funktioner i stedet for kun det klassiske et. En lys side og en mørk side.

Så nu kan dine kort to gange så meget.

Dette leder til endnu mere uforudsigelige runder af Uno, da ethvert kort nu kan gøre en af to ting!

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *