Home » Uncategorized » Rå og moderne stil fra Frankrig

Rå og moderne stil fra Frankrig

Hvis du kigger rundt i gadebilledet, så går du fleste unge mænd rundt i streetwear. Det er blevet den gængse mode hos unge mænd og drenge, og det er tøj der er utroligt behageligt – samtidig med at det ser godt ud. Jeg har altid sværget til streetwear, da den klassiske herremode med skjorter, stramme bukser og pæne sko aldrig har passet til min personlighed.

Og grunden til at jeg kommer med den lille introduktion til streetwear, er at der et nyt skud på himlen indenfor produktionen af moderne streetwear. Navnet er Defend Paris – og medmindre du har levet under en sten, så er du sikkert stødt på det før eller siden. Defend Paris er noget kontroversielt, og det har givet dem lynhurtig succes indenfor herremoden.

Hvem er Defend Paris

Defend Paris stammer sjovt nok fra Frankrig, og mændene bag kommer (igen, sjovt nok) fra Paris. Mændene bag tøjmærket Defend Paris ville skabe moderne streetwear til mænd, der har et budskab i ryggen – og det er lykkedes. Filosofien bag Defend Paris er, at du skal forsvare dét du står for, og at vi skal stå sammen for menneskerettigheder, religionsfrihed og fred.

De kontroversielle prints fra Defend Paris, der forestiller et maskingevær, er gået verden rundt – og det franske tøjmærke fik hurtigt tilslutning fra berømtheder som eksempelvis Madonna. Ved første øjekast ligner prints fra Defend Paris et budskab om død og ødelæggelse, men tilfældet er det stik modsatte. Defend Paris ønsker, at du tager stilling til lighed og frihed.

Siden deres første kollektion, har Defend Paris udvidet med endnu flere. Nu kan du også finde prints af de forskellige religioner, der opfordrer til accept og tilgivelse mellem forskellige folkefærd. Ligeledes opfordrer Defend Paris til, at vi alle sammen kan eksistere i fred – på trods af hudfarve og religion. Det er i sandhed en misundelsesværdig filosofi, som vi alle bør leve efter.

På trods af den unge alder, så er Defend Paris blevet det nye sort indenfor streetwear. Du finder dem allerede verden over, og mon ikke successen fortsætter mange år frem.

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *