Home » Uncategorized » Derfor elsker jeg brætspil – og derfor synes jeg også du skal prøve at spille!

Derfor elsker jeg brætspil – og derfor synes jeg også du skal prøve at spille!

Lad mig sige det med det samme: Brætspil er fede – superfede!

I det følgende vil jeg forsøge at forklare, hvorfor jeg er helt vild med brætspil, og hvorfor jeg synes, at du også bør være det – hvis du altså ikke allerede er faldet for alle brætspillenes fortræffeligheder.

Det er efterhånden blevet velkendt i min bekendtskabskreds, at jeg er lidt af en brætspilsnørd. Og for mig er brætspil da også meget mere end ”bare sjov”. Jeg ser brætspil som en mulighed for at opbygge og vedligeholde gode venskaber, samtidig med at det er sjovt, hyggeligt og enormt lærerigt at spille brætspil.

Så nej, hvis du spørger mig – brætspil er bestemt ikke kun for børn – slet ikke. Og brætspil er heller ikke kun forbeholdt nørdede typer eller noget, som kun bliver hevet ud af skabet i ferierne. Overhovedet ikke.

Brætspil er for alle!

Gode grunde til at spille brætspil

Der kan være mange forskellige grunde til at spille brætspil.

Har du en stor paratviden, som du kan lide at bruge, så er nogle af de store quiz-klassikere lige noget for dig. Det kan være Trivial Pursuit eller et af de mange Bezzerwizzer udgaver.

Det kan også være, at du har lyst til at bygge din egen storby op fra bunden – så er Suburbia helt sikkert spændende for dig.

Vil du bare gerne hygge dig med familien eller vennerne, så er samarbejds brætspillet Pandemic lige sagen for dig. Spillet har taget verden med storm, og det findes nu også i en dansk udgave. Alle spillere skal samarbejde om at udrydde dødelige sygdomme, inden de spreder sig til hele verden. Spørgsmålet er, om I kan nå det i tide?! Et fantastisk brætspil, hvor det gælder om at spille klogt sammen og bruge hinandens styrker.

Den allerbedste grund til at spille brætspil

Selvom om alle ovennævnte grunde og sikkert flere til er supergode grunde til at spille brætspil, findes der en grund, som stikker dem alle, og det er: brætspil skaber relationer, oplevelser og venskaber. Brætspil fører folk sammen! Og hvad andet findes der i verden, som på samme måde kan give folk disse fantastiske fælles oplevelser, som går hen og bliver dejlige fælles minder? Brætspil handler ikke om at tabe eller vinde, men om at samle folk.

 

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *